La Coordinadora de Joventut a Lleida presenta a Linyola els camps de treball a la demarcació per aquest 2019

La coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas, ha presentat els camps de treball que organitza la Direcció General de Joventut a la demarcació de Lleida per aquest estiu.

Els camps de treball són activitats de voluntariat adreçades a joves d’entre 14 i 29 anys, que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat durant una estada de quinze dies en període de vacances.

També ha estat present en aquest acte l’alcalde de Linyola, municipi que acollirà per quart any consecutiu, un d’aquests 17 camps de treball que s’impulsen a la demarcació, a través del qual en aquest municipi s’han pogut crear un conjunt de rutes saludables que recorren tot el poble.

Aquests camps de treball s’organitzen a través de diferents associacions i entitats com és el cas de l’Associació Alba. El seu representant, Lluís Nadal, ha volgut destacar la importància que té per als joves participar en experiències de treball comunitari.

Un pressupost d’uns 58.000€ és el que ha destinat la Direcció General de Joventut als camps de treball que es realitzaran aquest estiu a la demarcació, 10 dels quals es desenvoluparan a les 6 comarques de la Plana de Lleida.

Cal destacar, que el municipi de Mollerussa tornarà a fer un camp de treball després d’uns anys sense fer-ne, on s’elaboraran jocs gegants cooperatius de fusta.


Informa: Alba Cases

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.