La Creu Roja del Pla d’Urgell reparteix joguines i llibres entre 200 infants de la comarca

La Creu Roja del Pla d’Urgell ha repartit a les portes de Nadal al voltant de 300 joguines noves entre els 200 infants de 90 famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca que s’han beneficiat de la campanya “Els seus drets en joc”. L’entitat s’ha mostrat satisfeta per haver assolit aquesta fita en un any on ha rebut una demanda lleugerament superior a l’anterior, i a més, no ha pogut dur a terme les activitats de recollida habituals.

Concretament, enguany s’ha lliurat un lot de joguines, llibres i complements nous així com un pack de mascaretes a cadascuna de les famílies. El material s’ha pogut recaptar gràcies a les donacions i a la col·laboració de diferents voluntaris, particulars, entitats, empreses, institucions, comerços i centres educatius.

L’entrega s’ha fet a la seu de la Creu Roja Pla d’Urgell a Mollerussa amb mesures de prevenció de la Covid-19, i per això, el personatge de ‘La Vermelleta’ no ha pogut repartir enguany els regals entre els infants com era habitual en els darrers anys.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.