La cultura vessa a Mollerussa per Sant Jordi amb les llibreries plenes, teatre i una quinzena de parades als carrers

El matí i migdia ha comptat amb una climatologia més favorable de l’esperada i això ha afavorit l’afluència de gent i les vendes de llibres i roses

La Diada de Sant Jordi s’ha encetat a Mollerussa vessant cultura arreu del centre del municipi i amb una climatologia més favorable de l’esperada. La gent ha demostrat les seves ganes de recuperar aquesta festa literària omplint les llibreries, floristeries i places sota un sol que finalment ha brillat gran part del matí  i migdia. Un fet que ha afavorit també les vendes en la quinzena de parades que enguany s’han instal·lat als carrers i places del centre.

A més, la jornada, emmarcada en les festes de Sant Isidori, ofereix al públic diferents activitats per promoure la cultura. Una d’aquestes ha estat l’espectacle familiar “Recontes” de la Cia La Pantomina que ha aplegat una cinquantena de persones al Centre Cultural. Així mateix, l’Associació de la Música organitza el concert de Florestan Trio al Teatre L’Amistat a les 18 h de la tarda. En el mateix horari i si el temps ho permet, el Casal L’Arreu preveu celebrar la 13a Tarda Bastonera amb una cercavila pel centre del municipi. A les 21 h tindrà lloc la presentació del documental: Mollerussa, pa amb vi i sucre de Saó de Ponent.

D’altra banda, Núria Tort, de Vilafranca del Penedés, es va proclamar guanyadora ahir del 34è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” amb l’obra Has de provocar un rock-step a la teva parella. La història gira entorn de tres de dones de diferents generacions que aposten per fer un canvi en les seves vida. L’obra es distribueix en tres contes interrelacionats que tenen el ball com un dels principals fils conductors.

L’accèssit del premi va ser per l’escriptor Xavier Bagés amb l’obra Si fa massa vent.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.