La Diputació de Lleida facilita la formació en línia dels treballadors durant les setmanes de confinament

Un treballador de la Diputació de Lleida fent un curs formatiu des de casa seva, el 18 de març del 2020. (Horitzontal)

També ofereix als ajuntaments l’accés als cursos en línia perquè se’n puguin beneficiar tots els empleats municipals

La Diputació de Lleida ha posat a disposició del personal de la institució el banc d’activitats formatives de què disposa el departament de Recursos Humans per facilitar la formació en línia durant aquestes setmanes de confinament a causa de les mesures per frenar l’expansió del coronavirus. Així, mateix, la diputació lleidatana ha ofert aquests mateixos recursos en línia als ajuntaments de la demarcació amb la voluntat que els puguin fer arribar als treballadors municipals i així també se’n puguin beneficiar. Així mateix, facilita al personal l’accés al web de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, on es poden trobar recursos formatius en obert i videogravacions que també poden ser d’utilitat.

A través de la campanya #emquedoacasaaprenent, el personal de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments i consells comarcals de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, podran accedir des dels seus ordinadors particulars a sessions de formació de matèries tan variades com ara economia i control intern; temes jurídics i procedimentals; administració electrònica; prevenció de riscos laborals i salut; noves tecnologies; creixement personal i habilitats, o sobre urbanisme, medi ambient i serveis tècnics, entre altres.

Es tracta, en molts casos, de les sessions formatives que la Diputació realitza habitualment i que han estat enregistrades en vídeo. La voluntat és que aquests dies de confinament puguin ser aprofitats per aprofundir en la formació continuada del personal, al mateix temps que ja s’estan preparant noves ofertes de formació a mitjà termini.


 

Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.