La Diputació de Lleida promou el comerç de proximitat amb la campanya “Tinc sort de tenir-te a prop”

La iniciativa la lidera el Patronat de Promoció Econòmica i té per objectiu impulsar els negocis locals davant de la crisi provocada per la Covid-19

L’entitat vol mostrar el talent de les pimes lleidatanes i convertir en protagonistes les persones anònimes que dia rere dia empenyen l’economia local

Amb el hashtag #jopertuitupermi, la institució convida productors i consumidors a participar en la campanya mitjançant les xarxes socials

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, presenta una campanya institucional per impulsar l’economia de proximitat de les pimes de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran en el marc de la crisi esdevinguda arran de la pandèmia de la Covid-19.

Sota el lema “Tinc sort de tenir-te a prop”, la campanya posa en valor l’economia de proximitat, el vincle existent entre productors i consumidors i, en definitiva, la complicitat i retroalimentació que s’estableix entre la producció i el consum local.

 Es tracta d’una campanya de persones reals que es troben al capdavant de diferents àmbits de negocis lleidatans: comerç, agroalimentació, restauració i sector serveis, així com artesans, i ho fa convertint en protagonistes persones amb noms i cognoms que regenten negocis de diferents sectors de la demarcació de Lleida, que són les cares visibles de la campanya. Els protagonistes arribaran a ser una cinquantena a través de diferents espais mediàtics en els quals explicaran les seves vivències reals durant el temps de confinament.

La iniciativa també vol fer aflorar el talent, la qualitat i el valor afegit de les pimes lleidatanes amb l’objectiu de fomentar l’autoestima i l’amor propi del teixit empresarial de les comarques de Lleida, des de la plana fins al Pirineu. I ho fa amb un missatge esperançador que subratlla la “sort” que pot representar la proximitat davant d’una situació de crisi com la que s’està vivint i que es vehicularà a les xarxes socials amb l’etiqueta #jopertuitupermi.

De fet, l’etiqueta en qüestió s’ha convertit en el fil conductor d’una campanya que insta a comprar a les terres de Lleida i que tindrà una presència notòria als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, donant aquest protagonisme a les persones anònimes que no han deixat d’empènyer l’economia local durant els darrers mesos malgrat les dificultats. Així, se’ls veurà intercanviant-se les eines de treball que els són pròpies amb un doble objectiu: d’una banda, posar en valor la proximitat, no només física sinó també de tracte, de les pimes lleidatanes; de l’altra, apostar per la pròpia ciutadania, des de productors a consumidors, o venedors i compradors, explicant el concepte “jo per tu i tu per mi”.

En aquesta campanya, dissenyada per a formats informatius de premsa escrita, web, ràdio i televisió, també tindran el seu protagonisme els propis mitjans de comunicació locals i hiperlocals, considerats també com a productors de proximitat, que obriran espais propis a les experiències reals de les pimes de les terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran per explicar de primera mà com la crisi sanitària els ha afectat i de quina manera és bàsic el consum de proximitat per  pal·liar els efectes en les economies locals dels mesos en què el confinament no ha permès l’activitat econòmica dels seus veïns.

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida vol que aquesta sigui una campanya on s’hi pugui sumar el màxim nombre de persones possible i en la qual es convida a participar-hi des d’empresaris a consumidors, així com els gremis, les associacions de comerciants i les pimes.

Els interessats poden fer arribar la seva versió de l’espot al Patronat de Promoció Econòmica amb la finalitat de donar la més àmplia visibilitat possible als establiments, que es difondrà via online amb el hashtag #jopertuitupermi i també formarà part de la campanya institucional.

D’aquesta manera, visualitzant el talent lleidatà i el consum de proximitat, alhora que conscienciant de la sort que rau en aquest talent i en aquesta proximitat, la campanya “Tinc sort de tenir-te a prop” forma part de l’impuls a l’economia del territori promogut pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.