La diversió torna a l’antiga Musicland de la mà de l’Agrupament Escolta i Guia Cal-Met

Les obres per convertir l’edifici de l’antiga discoteca Musicland de Mollerussa en seu per a l’Agrupament Escolta i Guia Cal-Met del municipi han entrat a la seva recta final. Polir i netejar l’espai reformat són els darrers passos abans que l’Ajuntament de Mollerussa cedeixi la instal·lació a l’entitat per tal que hi pugui començar el nou curs al mes de setembre. Així mateix, des del consistori s’ha indicat que d’aquesta manera es compleix el desig dels germans Freixes-Badia, que en el seu dia van donar l’immoble a la institució municipal per tal que fos destinat a usos socioculturals.

La reforma interna de l’edifici ha ocupat un total de 946 m² de superfície útil, dels quals 809 s’han adequat en una primera fase per acollir les dependències de l’Agrupament Escolta. En aquest sentit s’han habilitat set sales per a les diferents branques, tres patis de llums coberts per dotar els diferents espais d’il·luminació i ventilació natural, una petita cuina i serveis per a persones amb mobilitat reduïda. Pel que fa a la resta de l’espai disponible es té previst dur a terme, en dues fases més de reformes, la creació d’una sala polivalent, l’ampliació del magatzem i l’adequació de la terrassa d’estiu com a zona de recepció.

La remodelació, que compta amb un pressupost de 290.400 euros (90.000 han estat subvencionats per la Diputació de Lleida), mantindrà part dels elements decoratius del que fou una discoteca amb capacitat per prop de 800 persones. Entre altres detalls, seran visibles els cotxes de llauna que vestien una de les parets de l’entrada, un dels taulells de recepció i el color blau de les parets de la darrera època del Musicland.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.