La falta d’encert castiga al Mollerussa sense sumar els tres punts

La falta d’encert davant el Martinenc va deixar el Mollerussa sense la treballada victòria.

En la primera jugada del partit el Martinenc es va avançar al marcador després d’una centrada des del centre del camp, on una badada defensiva dels locals, va permetre al jugador barceloní rematar batent a Joan Marc i va situar el 0-1 al marcador.

A partir d’aquest moment el Mollerussa va prendre el control del partit i al minut 14 un xut de Soldevila hauria pogut posar les taules al marcador però el porter visitant va aconseguir aturar la piIota.

Tan sols tres minuts més tard el Mollerussa va tornar a generar perill a l’àrea del Martinenc i en aquesta ocasió Soldevila va estar més encertat i va superar el porter rival per sota.

Amb un complet domini per part dels locals, el Mollerussa va arribar al descans amb l’empat al marcador.

A la segona meitat, els nois de Josep Maria Turull van tornar a sortir a per totes i al minut 46 Graells va enviar la pilota per sobre de la porteria. El Martinenc va intentar crear perill tot i que en la darrera mitja hora es va trobar amb el millor moment ofensiu dels blanc i blaus. Amb ocasions com aquestes el Mollerussa va arribar al temps afegit, quan Soldevila va rematar sol i va enviar la pilota a les mans del porter.

Finalment, el partit va acabar amb repartiment de punts (1-1) malgrat que el joc que va proposar el Mollerussa era clar mereixedor dels tres punts tal i com van admetre els dos tècnics.

El Mollerussa es desplaçarà el proper dia 17 al Camp Municipal de Nou Barris per enfrontar-se al Montañesa.

Informa: Alba Cases