La festa de la diversitat cultural de Mollerussa emplaça a la ciutadania al centre aquest dissabte

La plaça Manuel Bertrand de Mollerussa acollirà aquest dissabte per primer cop la festa Viu la Diversitat, que en la seva tercera edició avança dates i també canvia d’escenari amb la voluntat d’apropar-se a la ciutadania després de celebrar-se al Parc Municipal els darrers dos anys.

 La jornada confeccionada pel Consell Social de la capital del Pla d’Urgell parteix enguany amb la voluntat de continuar el treball realitzat anteriorment d’integrar socialment i culturalment a totes les ètnies, nouvinguts, persones amb diversitat funcional amb què compta la ciutat, i a més a més, en el seu tercer aniversari aposta per cultivar els valors de la germanor, la tolerància i el respecte.

En aquest sentit, el programa d’activitats d’enguany inclou la lectura per part de Carles Crespo del còmic de la VAI, una obra pensada des del Consell Social amb la voluntat de promoure el voluntariat entre els joves de la ciutat. Així mateix també hi haurà la representació de la comèdia de titelles ‘A Babel amb patinet’ a càrrec de la companyia La Puntual, i per segon any consecutiu el grup local La Reixa amenitzarà la trobada.

Amb aquestes activitats la festa espera combatre els rumors sobre la diversitat cultural i estrènyer els llaços entre la societat.

Cal afegir que també es duran a terme un taller de manualitats i un altre de pintura vinculats amb el còmic de la VAI.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.