La Festa Major de Mollerussa prendrà places i carrers amb una cinquantena de propostes lúdiques, culturals i esportives

La nova ubicació de la Jove Fest, el Gran Correfoc dels Diables ARF, la festa El Gran Còctel del Casal o la Diada Castellera, algunes de les propostes d’enguany

Mollerussa celebrarà la Festa Major del 19 al 22 de maig amb una cinquantena d’activitats lúdiques, culturals i esportives per a tots els públics distribuïdes en diversos escenaris com les places del centre, els pavellons firals, el carrer Ciutat de Lleida o com a novetat el solar de la Urbanització Negrals, on s’instal·larà una carpa i servei de bar per acollir els concerts de la 6a Jove Fest.

El Jovent de Mollerussa i l’Agrupament Escolta Cal Met donaran novament la benvinguda a la festivitat amb la tradicional llonganissada popular, que precedirà l’espectacle de foc dels Diables ARF, que enguany cobren protagonisme i dissabte a la nit duran a terme el Gran Correfoc pels carrers i places del municipi, entre altres propostes. A més, el municipi recuperarà el Mercat de Festa Major, la Diada Castellera i la 16a Trobada de Colles Geganteres i Gralleres. Durant dissabte, Fauna, The Polar Soft i Bredda seran els grups protagonistes de la Jove Fest mentre que Koers, Doctor Prats i el DJ Luka Karo seran els plats forts de la nit al pavelló Pla d’Urgell amb entrada gratuïta.

S’han organitzat també activitats adreçades a la gent gran com l’estrena d’El Gran Còctel del Casal i els concerts, sessions de ball i ballada de sardanes a càrrec de les orquestres Selvatana, Montgrins i Maravella. A banda, hi haurà espectacles d’animació infantils, activitats esportives així com el memorial d’escacs Igor Florez. El Castell de Focs tancarà diumenge a la nit la festa major.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.