La festa solidària del Palau d’Anglesola recapta més de 12.500 euros per la lluita contra el càncer infantil

Amb el lema Tots Junts És Possible, la festa solidària del Palau d’Anglesola ha aconseguit recaptar 12.610 euros a benefici de la lluita contra el càncer infantil i supera així l’objectiu dels 12.000 euros que s’havien marcat els organitzadors de l’esdeveniment, la Penya Barcelonista i l’Ajuntament del municipi. Així mateix, l’organització espera que aquesta xifra solidària s’ampliï en els pròxims dies fins als 15.000 euros un cop s’hagin sumat tots els donatius i aportacions de la jornada.

Concretament, la recaptació es destinarà íntegrament a sufragar la construcció de l’hospital Sant Joan de Déu – Pediatric Cancer Center de Barcelona, el primer centre d’Europa que es dedicarà exclusivament a la investigació i tractament del càncer en infants.

La xifra total de recaptació s’assoleix gràcies als 4.000 euros que ja es duien acumulats a través de les diferents activitats solidàries que la cinquantena de persones i la trentena d’entitats, tretze d’elles del Palau d’Anglesola, que han unit forces contra aquesta malaltia han organitzat des de l’octubre de l’any passat.

En aquest sentit, la jornada ha comptat amb 10 hores ininterrompudes d’activitats diverses i solidàries com tallers infantils, tallades de cabells, sortejos, o un vermut i un dinar que ha aplegat més de 450 persones. També hi han participat personalitats com la monja Sor Lucia Caram, el cantautor Lo Pau de Ponts, el monologuista David Sas o l’exfutbolista del FC Barcelona als anys 60 i natural de Linyola, Josep Maria Fusté.

Durant la festa també s’ha venut una polsera solidària per donar suport a la iniciativa que es pot trobar en diversos establiments de la comarca.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.