La Fira Autotrac arriba a la seva 30a edició amb molt bones expectatives

La Fira Autotrac de Mollerussa arriba a la seva 30a edició dedicada al sector d’ocasió tant en maquinària agrícola com automòbils. El certamen arrencarà aquest divendres dia 13 amb l’acte inaugural a càrrec de Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, Poldo Segarra, ha remarcat la anormalitat política, com ja va passar per la Fira de Sant Josep, pel que fa a la representació institucional en els actes oficials del certamen.

A la fira hi participaran 38 expositors en un recinte ocupat de gairebé 20.000 metres quadrats. D’aquests expositors, 21 corresponen al sector automobilístic, els quals s’espera que treguin a la venda més de 400 cotxes amb una àmplia gamma de preus; 13 de maquinària agrícola i industrial; 1 de camions; 1 de furgonetes; 1 de serveis, i 1 de caravanes, sector aquest últim que tornarà enguany a ser present a la fira.

Pel que fa a l’apartat d’automoció també es comptarà com en els darrers anys amb un Espai Low Cost, localitzat davant i al lateral els Pavellons Firals, i on es podran trobar cotxes amb un preu de fins a 6.000 euros.

L’Autotrac en la seva darrera edició va assolir un doble rècord des que es tenen dades, amb 153 cotxes venuts i una suma total de negoci d’1,9MEUR, xifres que s’esperen tornar a repetir aquest any.

La fira podrà visitar-se fins diumenge en un horari de 10 del matí a les 8 del vespre, sent l’entrada gratuïta.

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.