La Fira Autotrac va vendre 100 vehicles per un import de gairebé 1,9 MEUR

Entre la Fira de Sant Josep i l’Autotrac, el sector d’Automoció ha tancat enguany vendes per un import de prop de 7 MEUR

La 33a fira Autotrac de Mollerussa, dedicada al sector d’ocasió de l’automòbil, furgonetes i maquinària agrícola i industrial i celebrada el passat mes d’abril, va tancar amb 100 vehicles venuts per un import d’1.885.380 euros, superant les registrades l’any passat amb un 23% més de vehicles venuts i un 10% en volum de negoci.

Pel que fa a la procedència dels compradors, el 80% són de les comarques lleidatanes, amb un 20% de Mollerussa, un 17% del Pla d’Urgell, 9% de Lleida ciutat i un 34% d’altres punts de la demarcació. El 20% restant correspon a un 16% d’altres indrets de Catalunya i  a un 4% de fora. Xavier Roure ha posat en valor Fira de Mollerussa com a referent en el sector de l’Automòbil i ha destacat el volum de negoci que s’hi genera.

Les dades de tancament del Saló s’han fet públiques en el marc del sorteig del Premi de 3.000 euros entre els compradors que ha tocat a una empresa de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.