La Fira de Sant Josep de Mollerussa, al juny de l’any vinent

Fira de Mollerussa ha decidit celebrar la 148a edició de la Fira de Sant Josep els dies 4, 5 i 6 de juny de 2021. El Consell Executiu de l’ens firal ha canviat les dates per evitar la incertesa sobre la possibilitat que el certamen es pogués fer al mes de març i treballar així amb més garanties i marge de temps davant la pandèmia.

Malgrat el canvi de data, els organitzadors preveuen que encara s’hauran d’aplicar diferents mesures de seguretat per fer la Fira el màxim de presencial possible. D’aquesta manera, Sant Josep seria la primera gran fira de maquinària agrícola que se celebraria després de 21 mesos sense fer-se’n cap per la Covid-19. Tot plegat s’ha acordat després de consultar-ho amb els expositors.

D’altra banda, Fira de Mollerussa estima que enguany s’han deixat de generar uns 45 milions d’euros entre els sectors comercials i industrials de la comarca arran de la suspensió dels seus certàmens per la Covid. En aquest sentit, l’ens continua demanant al Govern una línia d’ajuts per als organismes firals per pal·liar l’aturada de l’activitat.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.