La Fira de Sant Josep ja compta amb el 75% d’ocupació i constata la capitalitat agrària de Mollerussa

La 4a edició de la Mollerussa Drone Party encetarà del 15 al 17 de febrer el calendari de Fira de Mollerussa per aquest 2019 amb la primera cursa oficial de drones federativa. Al mateix temps, l’esdeveniment també estrenarà virtualment la renovació del paviment del pavelló 125è aniversari, que s’espera que estigui llest per la 147a Fira de Sant Josep, que tindrà lloc del dissabte 16, al dimarts 19 de març juntament amb el saló del tractor i de l’automòbil, i que avui dia ja assoleix el 75% d’ocupació.

Així mateix, el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, també ha anunciat que des de l’Ajuntament es té previst remodelar la façana d’entrada del Pavelló Verd, i que per acompanyar aquesta millora de les instal·lacions, Fira de Mollerussa compta enguany amb un pressupost de 785.000 euros, on un 60% dels ingressos provenen dels expositors. D’aquesta manera, Solsona també espera que els certàmens firals ajudin a fer que Mollerussa i la comarca acullin les “decisions importants de país”.

Solsona també ha volgut destacar l’impacte econòmic de les fires, que generen un volum de negoci al voltant de 12M d’euros.

Per altra banda, entre les diferents propostes firals d’enguany, no es preveu repetir el festival musical ‘Mon Amour’. Però sí que es portaran a terme l’Autotrac del 12 al 14 d’abril, la segona edició de l’Equimollerussa, del 3 al 5 de maig, juntament amb l’Expoclàssic el 4 i 5 de maig, el Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa”, el 22 de setembre, l’Autotardor, del 25 al 27 d’octubre i la Mollerussa Lan Party, que conclourà el curs firal del 7 al 10 de novembre.

Cal afegir que entre 220.000 i 230.000 persones van visitar alguna de les fires que van tenir lloc l’any passat a la ciutat, on hi van participar 436 expositors.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.