La Fiscalia arxiva i no veu delicte en la denúncia contra l’equip de govern de Vila-sana

El grup de l’oposició, Independents per Vila-sana, va denunciar els regidors del consistori per unes compensacions de despeses, les quals estaven aprovades pel Ple

La Fiscalia acaba d’arxivar la denúncia interposada per part del grup de l’oposició, Independents per Vila-sana, contra l’equip de Govern per unes presumptes irregularitats en la remuneració de compensació de despeses.

Els grup de l’oposició va sol·licitar el passat mes de maig que s’obrissin diligències per investigació criminal a la Fiscalia en motiu d’aquestes remuneracions aprovades en el seu dia pel plenari de l’Ajuntament de Vilasana, de 150 euros per tres regidors del l’equip de Govern i 75 euros mensuals pels assessors. Aquestes remuneracions estaven condicionades sempre en virtut de l’activitat municipal dels regidors i assessors i eren degudament auditades en el marc de la tramitació dels comptes generals de la corporació municipal.

Després de mesos d’investigació i de revisió exhaustiva de la documentació aportada per l’Ajuntament, la Fiscalia “decreta l’arxiu de les diligències d’investigació criminal” al no veure-hi cap tipus de delicte penal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.