La Fita Alta Madness recapta 4.000 euros només en dorsals i espera arribar als 6.000 en total

La Fita Alta Madness de Mollerussa, primera cursa vertical i solidària del Pla d’Urgell per lluitar contra les malalties minoritàries, ha recaptat en la seva tercera edició un total de 3.900 euros amb la subhasta dels 10 únics dorsals que participen en una prova de format minoritari que ha acollit el Circuit d’Autocròs de Mollerussa aquest dissabte.

Això significa una mitjana de 390 euros per dorsal, i des de l’organització preveuen arribar als 6.000 euros de recaptació després d’afegir els diners provinents pels donatius de particulars, empreses, col·laboradors, i de la barra del jovent.

Enguany, els diners generats per una prova que consisteix a fer 100 pujades i baixades a un circuit tancat que suma un total de 7km i acumula 700 metres de desnivell, serviran per lluitar contra dues malalties. Una d’elles és la miopatia miotubular, que afecta 1 de cada 50.000 nounats com és el cas del Lluc, qui els seus pares han proposat en aquesta edició destinar el 50% de la recaptació a una altra malaltia minoritària com la neurofibromatosi, que afecta el creixement dels teixits de les cèl·lules nervioses d’1 de cada 30.000 nounats.

D’aquesta manera, la meitat dels diners recaptats s’enviaran a la fundació Myotubular Trust, i l’altra meitat anirà destinada a Acnefi Neurofibromatosis, amb l’objectiu de col·laborar en la investigació per la cura de les dues malalties.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.