La Flama del Canigó encén la revetlla de Sant Joan a Mollerussa i comarca

La renovada plaça de l’Ajuntament ha tornat a ser l’escenari aquest diumenge al vespre de l’arribada de la flama del Canigó portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls. Els corredors han encès el foc al voltant d’un quart de nou del vespre davant la presència d’unes 300 persones que s’han aplegat al centre de la capital del Pla d’Urgell.

Una representant del club mollerussenc també s’ha encarregat de llegir el manifest escrit per l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. Un cop finalitzada la lectura, col·lectius procedents d’una quinzena de localitats del Pla d’Urgell i comarques properes han encès les seves torxes, com marca la tradició, amb el foc del peveter instal·lat al centre de la plaça per traslladar-la cap a les seves poblacions. Tots ells han recollit la flama enlairant una estelada que els ha lliurat l’ANC del Pla d’Urgell.

Així mateix, membres dels ARF Diables de Mollerussa, i de la Colla dels 50 de Mollerussa també han recollit la flama perquè presideixi l’espectacle de foc i la foguera de la revetlla popular que han organitzat respectivament al Pavelló Pla d’Urgell.

Paral·lelament, el Jovent de Mollerussa ha tornat a celebrar una nova edició del Correbars, que ha estat amenitzada per la percussió dels Tabalats.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.