La fotografia matemàtica, protagonista en una exposició a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell

L’art i les matemàtiques s’uneixen aquests dies a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell de la mà de l’exposició de les fotografies guanyadores o les que han rebut un accèssit en les darreres edicions dels premis Fotomath, organitzat pel departament de matemàtica de la Universitat de Lleida. Un concurs en el que s’hi reben unes 500 instantànies d’arreu del món i del que s’està a punt de convocar una nova edició. El seu objectiu és mostrar la vessant més quotidiana d’aquesta disciplina, que de vegades només es vista com una matèria difícil a les aules però que hi és present en el nostre dia a dia.

Aprofitant l’arribada d’aquesta mostra a Mollerussa, des de l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell i el centre de recursos pedagògics de la comarca, han volgut que el visitant estimuli el seu enginy, investigant quina d’aquestes fotografies està fora de lloc.

L’exposició està dirigida tant al públic en general i també es vol aprofitar des d’un vessant didàctic, amb la qual cosa serà visitada per alguns centres escolars. La mostra es podrà veure fins al proper 6 de desembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.