La Generalitat encarregarà al febrer la redacció del projecte de la nova Àrea Bàsica Policial de Mollerussa

El director general de la Policia ha visitat aquest divendres els terrenys que l’Ajuntament de Mollerussa està en disposició de cedir a la conselleria per tal que hi ubiqui la futura Àrea Bàsica Policial Pla d’Urgell-Garrigues, al costat del Parc de Bombers. Albert Batlle ha dit que durant el mes de febrer es vol encarregar la redacció del projecte d’aquest equipament, amb la intenció que aquest estigui a punt aquest 2017, tot i que encara no hi ha una data concreta per executar-lo. També ha indicat que, paral·lelament a la construcció de la futura comissaria, s’està treballant en el seu programa funcional.

Per la seva banda, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que la parcel·la on ha d’anar l’equipament compta amb 8.800 metres quadrats i està contemplada per aquests usos dins el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, després d’una modificació feta a tal efecte pel consistori al febrer del 2015. Mentre, la comissaria dels Mossos d’Esquadra actual passaria a ser gestionada pel municipi.

Solsona també s’ha referit al fet que la construcció d’aquest nou equipament pugui contribuir a accelerar algunes de les fases del que ha de ser el futur vial nord de la ciutat, del qual només està construïda la via que dóna sortida al Parc de Bombers.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.