La Generalitat obrirà una línia d’ajuts de 3M€ per pal·liar l’afectació de la covid-19 en les fires durant el 2021

Mollerussa va cancel·lar l’any passat certàmens com l’Autotrac, que avui ha obert portes amb menys expositors de maquinària respecte la seva darrera edició el 2019

La Generalitat habilitarà enguany una línia d’ajuts d’uns 3 milions d’euros destinada a pal·liar l’afectació de la covid-19 en les fires de Catalunya durant l’any 2021. Fira de Mollerussa és un dels ens que espera beneficiar-se d’aquesta ajuda després de patir les dificultats per la pandèmia i haver de cancel·lar certàmens firals l’any passat com per exemple l’Autotrac, que aquest divendres ha pogut reobrir portes tres anys després de la seva darrera edició.

En aquest sentit, la 32a edició de l’Autotrac ha recuperat la seva activitat afectada per les dificultats del context global, que han contribuït a l’escassa presència d’expositors vinculats a la maquinària agrícola o industrial. De fet, només 3 de les 21 firmes presents pertanyen amb aquest àmbit. La resta del recinte està dedicat al sector de l’automòbil, que presenta unes 350 unitats de vehicles a la venda.

Els preus dels vehicles oscil·len des dels 1.900 euros el més barat fins als 82.000 el més car. La fira estarà oberta des d’aquest divendres fins diumenge de 10 h del matí a 20 h del vespre. L’entrada al recinte firal és gratuïta.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Nil Xifré Troya

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.