La Generalitat pressuposta enguany el projecte de l’ABP Pla d’Urgell-Garrigues perquè s’executi a partir del 2021

finca ABP

  • Destina una partida de 404.666 euros per poder encarregar la redacció del projecte de l’equipament que tindrà una galeria de pràctiques de tir

El departament d’Interior ha confirmat a l’Ajuntament de Mollerussa la inclusió enguany d’una partida de 404.666 euros per a la redacció del projecte de la que ha de ser la futura Àrea Bàsica Policial Pla d’Urgell-Garrigues, la qual preveu incloure una galeria de pràctiques de tir. L’objectiu de la conselleria el projecte, que té un pressupost estimat de més de 4,6 M€, pugui executar-se durant les anualitats 2021 i 2022.

La nova ABP s’ha d’ubicar en un solar al costat del Parc de Bombers, a la carretera de Linyola, que compta amb 8.800 metres quadrats en una zona ja contemplada per equipaments dins el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal després d’una modificació feta a tal efecte pel consistori al febrer del 2015.  La posada en funcionament d’aquest equipament permetrà una major proximitat dels serveis policials a la ciutadania i també, dels del punt de vista de l’organització, una major racionalitat i més rapidesa en la resposta.

Partida de 150.000 euros per a demolicions al Grup Sant Isidori

Així mateix, els pressupostos de la Generalitat per aquesta anualitat, que van ser registrat al Parlament de Catalunya per al seu debat el passat dimarts, també inclouen una partida de 150.000 euros per a poder fer efectiu l’encàrrec d’enderroc del Bloc A del Grup Sant Isidori, que està declarat en ruïna tècnica i econòmica, un encàrrec que va formalitzar el  Ple de l’Ajuntament de Mollerussa a la Generalitat. Així mateix, la Generalitat també ha compromès una partida de 150.000 euros més per al 2021 i una altra de 100.000 per al 2022 per tal de completar l’enderroc dels altres tres blocs del Grup Sant Isidori a mesura que es vagin completant els expedients de ruïna tècnica i econòmica.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.