La Generalitat vol abordar al 2017 la millora integral de la carretera entre Linyola i Bellcaire

Les obres de condicionament de la carretera que uneix Bellcaire d’Urgell i Linyola podrien iniciar-se al 2017. La idea és executar els treballs de forma gradual i en un període de tres anys. Tindrien un cost de 5 milions d’euros i seria la manera de posar fi a una reivindicació històrica del territori. La falta d’asfaltatge durant anys dels 4 quilòmetres que separen totes dues localitats l’ha anat degradant i el fet que la calçada sigui més estreta en comparació al tram que va de Linyola a Mollerussa també ha causat diverses incidències i accidents de trànsit.

El Departament de Territori i Sostenibilitat vol abordar, a partir de l’any 2017, la reforma integral de la carretera. La idea és executar l’obra per fases i completar els treballs en un període de 3 anys. Una solució ben vista pels alcaldes afectats que demanen intentar accelerar al màxim la seva execució i que des de la Generalitat volen fer si arriben abans els recursos econòmics necessaris.

Des de la conselleria s’ha plantejat reasfaltar prèviament la calçada, amb un cost de 800.000 euros, tot i que el seu objectiu és acordar amb els alcaldes la proposta de condicionar directament, per 5 milions d’euros, tota la via a partir de l’any que ve.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.