La gent gran de Mollerussa sol·licita que el Casal disposi de serveis de menjador, podologia i perruqueria

Són part dels resultats d’una enquesta feta a 218 persones majors de 60 anys del municipi, el 35% de les quals afirma també que necessitaria més suport en la seva activitat diària

La gent gran de Mollerussa ha manifestat la seva satisfacció amb el Casal, però ha sol·licitat que aquest incorpori serveis de podologia, perruqueria i menjador. Així ho revela una enquesta feta entre 218 persones majors de 60 anys de la ciutat, la gran majoria de les quals membres de la instal·lació municipal.

L’enquesta posa en relleu també que el 96% de la població d’aquesta franja d’edat se sent satisfeta de viure al municipi. Malgrat això, en termes de salut i suport, un 35% dels enquestats sent que necessita més ajuda del que reben en la seva vida diària.

L’estudi indagava també en aspectes com l’habitatge. En aquest sentit, el 18% considera que el seu domicili no està adaptat a les seves necessitats. Afegir que en cas de no poder residir a la seva casa, els enquestats optarien pel cohabitatge: viure en un apartament propi però en un espai amb serveis mèdics, neteja, lleure, entre altres. La residència seria la segona opció preferida i compartir pis la darrera.


Informen: Danae Osorio, Nil Xifré i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.