La Global Ecotourism Network serà present en el Fòrum ENS que es farà al Pla d’Urgell

L’esdeveniment abordarà temàtiques com el redescobriment i la gestió de l’ecoturisme en espais naturals com l’Estany, que enguany ja ha assolit les 25.000 visites

El Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat que tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril al Pla d’Urgell comptarà amb la participació de dos representants institucionals de la Global Ecotourism Network. Es tracta de Marianela Camacho, que treballa a l’Amèrica llatina i el japonès Masaru Takayama. Les dues figures abordaran el tema principal de l’esdeveniment, que és el redescobriment dels espais naturals i els reptes socials i mediambientals que se’n generen.

Una de les temàtiques que s’analitzaran també durant el Fòrum serà la gestió de l’ecoturisme. En aquest sentit, l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que ha acollit la presentació de l’esdeveniment, ha rebut des de principis d’any prop de 25.000 visites.

Així mateix, des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’espera que la trobada funcioni com un gran aparador de les potencialitats de la comarca en matèria d’ecoturisme.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.