La històrica cafeteria de l’Amistat de Mollerussa oferirà servei de restauració en un espai de 400 m2

L’empresa General Pasta finalment invertirà prop de mig milió d’euros en la reforma integral del bar amb una concessió de 20 anys

La històrica cafeteria del complex l’Amistat de Mollerussa viurà enguany una reforma integral per tal de convertir-se en un bar amb servei de restauració de prop de 400 m2 que incorporarà una cuina, uns serveis i un magatzem. El consistori ha adjudicat l’operació a l’empresa General Pasta que finalment invertirà prop de mig milió d’euros amb una concessió de 20 anys.

La reforma de la cafeteria presentarà una decoració amb reminiscències del segle XX, tant pel que fa a l’espai com al seu mobiliari. Així mateix, hi haurà més capacitat d’aforament i també s’habilitarà una zona per poder-hi fer concerts i actuacions culturals.

La previsió és que l’obra s’aprovi en ple municipal al maig i el nou bar pugui entrar en funcionament a finals d’octubre. Tot plegat mentre es reforma també la façana de l’edifici, que conservarà els quatre muntants característics i a la nit s’il·luminarà amb leds.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.