La Llar de Jubilats de Bellvís homenatja als nascuts al 1930

Reñe_Bellvis_001_VR

Fotografia dels homenatjats per la Llar de Jubilats de Bellvís.

La Llar de Jubilats de Bellvís ha celebrat aquest diumenge el seu 35è aniversari i ha dut a terme un homenatge als veïns nascuts l’any 1930, celebració que ha reunit unes 260 persones. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha sumat als actes conmemoratius. Juntament amb l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn; el president de la Llar de Jubilats de Bellvís, Antonio Sans, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep M. Huguet, entre d’altres autoritats, ha participat en l’acte de lliurament de 16 plaques d’homenatge als veïns nascuts l’any 1930.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha afirmat que aquesta és una celebració que demostra la gran riquesa del municipi de Bellvís, on els seus veïns dediquen una atenció especial a un col·lectiu tan important com ho és la gent gran.
Reñé també ha agraït la generositat de totes aquelles persones “que amb el seu esforç i treball han fet possible que avui siguem on som” i ha destacat l’important paper que juga la gent gran per transmetre els valors més essencials.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva intervenció encoratjant la gent gran de Bellvís a “continuar essent protagonistes aportant el seu coneixement per enfortir encara més la comunitat i el país”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.