La Llibreria Dalmases de Mollerussa busca relleu generacional després de 100 anys d’història

Enguany se celebren cent anys d’ençà que la Llibreria Dalmases de Mollerussa va obrir les seves portes per primera vegada. Temps en què ha fet honor al lema de la seva entrada “El millor amic: un llibre”, compartint amb la ciutadania llibres, diaris, revistes, entre altres elements. La manca de relleu generacional, però, fa perillar el futur de l’establiment un cop la seva propietària s’hagi jubilat, que preveu fer-ho d’aquí un parell d’anys. Tanmateix ella es mostra esperançada en què pugui aparèixer algú disposat a mantenir vives les històries que s’acumulen en aquest indret.

En aquest sentit, el Pla de Reempresa de la Generalitat és una altra de les opcions per trobar un relleu a la Núria Dalmases, que dirigeix la Llibreria des de l’any 1993, quan va agafar el relleu del seu pare. Una història familiar que l’associació Mollerussa Comercial ha volgut homenatjar aquest dijous al matí fent entrega a l’establiment d’una placa commemorativa del seu centenari. Acte on els seus representants també han aprofitat per destacar la “bona salut” del comerç local.

Des de Mollerussa Comercial també han explicat que l’any vinent hi haurà almenys un establiment de la ciutat que també celebrarà el seu centenari.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.