La Lliga Ponent recupera la presencialitat amb l’Agro-Llobera Palau Night Run by Cursa de Sant Blai

Se celebrarà el dia 3 de juliol a partir de les 21.30 hores al Palau d’Anglesola i preveu la participació d’uns 250 atletes que hauran de seguir la normativa Covid

El Palau d’Anglesola celebrarà aquest dissabte al vespre l’Agro-Llobera Palau Night Run by Cursa de Sant Blai, prova que forma part de la Lliga Ponent Híbrida i que es desenvoluparà de manera presencial després d’un any on el format virtual ha estat protagonista en la majoria de curses.

Com a novetat, la prova es durà a terme a partir de 21.30 h del vespre i comptarà amb un recorregut de 10 kilòmetres resultant de donar tres voltes a un circuit 100% d’asfalt i pla ubicat al Polígon industrial del municipi. El punt d’arribada i sortida serà a la plaça de la República, on s’hi reuniran 250 corredors que hauran de seguir la normativa covid.

Els tres primers classificats masculins de la cursa i femenins seran premiats amb àpats en restaurants locals o amb lots de productes de proximitat. A més, els inscrits rebran una camiseta commemorativa d’aquesta edició.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.