La magnífica temporada del Mollerussa es queda sense el premi de l’ascens

Els del Pla d’Urgell van perdre en la tornada del ‘play-off’ davant l’Ascó (2-0) i seguiran un any més a Primera Catalana

El Mollerussa va despertar-se ahir del somni de l’ascens en perdre davant l’Ascó per 2-0 la tornada del ‘play-off’ a 3a RFEF. Després de l’empat a 0 de l’anada, els del Pla d’Urgell van tornar a competir de tu a tu amb un gran rival, que va avançar-se en l’electrònic gràcies a un primer gol del lleidatà Adrià Fernàndez al minut 20 de partit. Amb l’1-0 es va arribar al descans.

A la represa, els dos conjunts van disposar d’ocasions molt clares de gol malgrat que cap va estar encertat en el remat final. Primer era l’Ascó qui es quedava a centímetres del 2-0, i posteriorment era el Mollerussa qui acariciava l’empat. En els darrers minuts de partit, Fernández anotava el seu segon gol i va gelar l’ànim dels 200 mollerussencs que es van desplaçar fins a Ascó.

Un final cruel per a una temporada magnífica del Mollerussa en la qual ha aconseguit el campionat del seu subgrup de Primera Catalana i el suport incondicional de l’afició.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera