La matinal de Mollerussa per la Marató recapta un total de 2.622 €

L’ambient a la matinal de Mollerussa.

L’esmorzar solidari, organitzat per la Colla de 1965, ha donat el tret de sortida a les activitats de la matinal. El Gimnàs Stil ha fet ballar a tots els presents a la plaça la Flashmob de la Marató d’aquesta edició. Les alumnes de l’Espai Esport han fet una demostració de Funky-Zumba i en Xavier Balcells i la Diana Piquer han posat la nota musical en directe. L’Agrupació Sardanista de Mollerussa ha tancat les activitats de la Matinal amb una demostració de Sardana de Punts Lliures i amb un ball de bastons a càrrec dels participants en el curs Mollerussa Dansa!

També al llarg del matí, les APMPES dels col·legis El Carme i Pompeu Fabra han posat a la venda en el seu espai, llibres i joguines solidàries. L’escola Bressol l’Infant ha participat amb la venda de postals fetes pels seus petits alumnes amb el nom: Petites mans, grans postals.

També hi ha estat present el Club Escacs Mollerussa amb partides simultànies. La Creu Roja, que amb el lema “Val més prevenir” ha explicat els avantatges d’una bona prevenció per detectar malalties i tractar-les el més aviat possible. La Colla dels 50 i més amb la Carta Solidària ha repartit regals ha tots els que hi ha participat i han fet públic les dates del seu nou espectacle musical, del 12 al 14 de febrer, el qual tancarà les activitats per la Marató a la nostra ciutat.

El concert de tarda en el Centre Cultural de la soprano M. Josep Rúbies, acompanyada al piano per Xavier Menéndez, organitzat per l’Associació d’Amics de la Música han posat el punt i final a aquesta diada solidària.

L’Associació AMIC Mollerussa i Cultura, agraeix la col·laboració rebuda en tot moment per part l’Ajuntament de la ciutat i la implicació d’associacions, entitats i particulars en la consecució d’aquesta important xifra recaptada en l’edició de Mollerussa per la Marató 2015.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.