La memòria de la discoteca Big Ben, recollida a la Viquipèdia dins un projecte educatiu

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila i 6 alumnes de l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa han dut a terme el servei comunitari de Viquipèdia, amb el que aporten la biografia de diferents personatges locals, així com diversos elements simbòlics de la zona.

Un de les entrades parla de Big Ben, la discoteca, al seu dia, més gran d’Europa i que hauria complert enguany el seu 40è aniversari. L’objectiu del projecte és formar als alumnes en la recerca d’informació amb diferents tipus de fonts. Per aquest motiu també s’ha comptat amb la col·laboració de la viquipedista de Mollerussa Esther Solé.

El Servei Comunitari de Viquipèdia dura sis sessions amb la finalitat de crear noves entrades i aportar informació a nivell local. Contrastar fonts i referències són alguns dels requisits que s’han de complir per aconseguir la seva posterior publicació.

La Viquipèdia és un entorn en el qual tothom pot editar i on només cal disposar de referències i una mica de temps lliure per complementar la seva gran base de dades.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.