La Mollerussa Drone Party oferirà per primer cop a l’Estat curses amb una participació simultània de 8 pilots

El recinte firal de Mollerussa es convertirà, del 26 al 28 de febrer, en un circuit de curses de drones on, per primer cop a tot l’Estat, podran competir fins a 8 pilots a la vegada. Per aquest motiu, la capital del Pla d’Urgell es situarà en el mapa tant per les dimensions del circuit, de 70 metres de llargada per 30 d’ample, com per la complexitat tecnològica per dur a terme la prova. De moment, ja són prop d’una cinquantena les persones que participaran a les diferents curses, que seran l’eix central de la Mollerussa Drone Party.

El certamen, que compta amb una setantena d’inscrits, s’estrena com a fira enguany després de l’èxit assolit el passat mes de novembre dins la Lan Party. D’aquesta manera, el públic podrà gaudir durant el dissabte de les proves que facin in-situ els diferents pilots, prèvies a la curses de 4 minuts que es disputaran diumenge, quan aquests aparells circularan a una velocitat màxima de 80 kilòmetres per hora. A més, també s’han programat diversos tallers per introduir a aquell qui ho vulgui al món del drone i fins i tot hi haurà un espai destinat a empreses.

En el marc del saló s’oferirà assessorament tècnic a aquelles persones interessades en construir-se un drone de curses que, juntament amb les ulleres i els aparells d’emissió, té un valor de poc més de 500 euros. La entrada al certamen, que compta amb la implicació de Drones de Carreras, tindrà un cost de 2 euros.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.