La Mollerussa Lan Party ofereix pautes a les empreses per un teletreball segur

Xerrada de l’especialista en ciberseguretat Rosa Ortuño per fer front a l’augment dels atacs informàtics

La Mollerussa Lan Party ha acollit aquest divendres una xerrada sobre ciberseguretat adreçada a professionals i al sector empresarial. La ponència ha anat a càrrec de l’especialista, Rosa Ortuño, que ha posat de manifest que l’esclat del teletreball ha afavorit també l’increment dels atacs informàtics. De fet, a Espanya se’n produeix un cada sis minuts, ha afirmat Ortuño, representant de la firma Optimum TIC. Per aquest motiu, s’ha destacat la necessitat de donar formació des de les empreses als seus treballadors.

Una Lan Party que ha estat també motiu de visita per part d’alumnes d’informàtica, els quals han pogut conèixer la xarxa habilitada per a l’esdeveniment, amb més de 15 km de cable. La trobada tecnològica va obrir portes aquest dijous i s’allargarà fins diumenge amb la previsió d’aplegar mig miler de participants procedents d’arreu del territori.

Demà dissabte, el saló acollirà un taller de teclats mecànics, mentre que una de les novetats de la convocatòria és un concurs d’imatges creades amb intel·ligència artificial, amb la col·laboració de la nova xarxa social Ironia.club.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.