La Mollerussa Lan Party arriba dijous a la seva desena edició creixent en inscrits i potenciant els espais oberts al públic

La Mollerussa Lan Party celebrarà a partir d’aquest dijous a la tarda, i durant 72 hores ininterrompudes, la seva desena edició. L’objectiu és el d’incrementar el nombre d’inscrits, superant-ne els 600, i potenciar també els espais destinats als visitants. En aquest sentit, s’organitzaran una vintena de tallers i activitats oberts al públic per fer-los partícips d’un esdeveniment que és el més important a Catalunya i d’entre el tercer i el quart de l’Estat espanyol.

L’espai Mollerussa Lan Party Kids repetirà per segon any consecutiu al certamen i comptarà amb l’assistència d’uns 150 alumnes de tres centres educatius. Els visitants també podran participar en una simulació d’un combat per equips. Pel que fa als tornejos pels inscrits a la Lan Party, s’incrementa el ventall de possibilitats i també de premis, que arribaran enguany als 7.500 euros.

D’altra banda, en el marc del saló, hi haurà un espai per a set empreses que ofereixen productes relacionats amb la tecnologia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.