La Mollerussa Lan Party atrau més visitants gràcies a activitats reclam com el llançament d’un globus d’heli a l’estratosfera

Amb aquesta bombona plena d’heli s’ha anat unflant el globus que posteriorment s’ha enlairat fins a una distància màxima d’uns 25 quilòmetres d’alçada. Aquesta activitat ha generat molta expectació entre els visitants de la vuitena edició de la Mollerussa Lan Party, als quals se’ls ha explicat com es duria a terme el llançament cap a l’estratosfera, on també havien d’arribar els logotips d’aquesta trobada i de Fira de Mollerussa. La preparació prèvia ha anat sobre el previst i el públic ha estat l’encarregat de fer el compte enrere.

El viatge del globus s’ha captat amb una càmera que ha ofert una visió espectacular primer de Mollerussa, després de Catalunya i la Península Ibèrica fins arribar a poder apreciar la curvatura de la Terra des d’un punt de vista molt similar a com ho veuen els astronautes.

Mentre, a l’interior del recinte, s’ha desenvolupat una altra de les activitats que més ha encuriosit al públic, les curses de drones. L’èxit d’aquesta iniciativa ajudarà a que es repeteixi i s’ampliï de cara a l’any vinent. A banda de poder veure la competició, els visitants han pogut conèixer d’aprop aquests aparells i saber més detalls sobre com es poden pilotar.

Per aquest motiu, la intenció es continuar apostant per oferir un programa d’activitats que pugui ser atractiu de cara a no només superar la xifra d’inscrits a la Lan Party, sino també atreure al públic en general que vulgui visitar aquest saló. Aquest element també vol ser a la vegada una manera de potenciar la cita informàtica de Mollerussa i referenciar-la encara més entre les que s’organitzen arreu de l’Estat.

La Lan Party també ha acollit altres activitats relacionades amb el món dels videojocs com aquest campionat de Minecraft.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.