La Mollerussa Lan Party connectarà encara millor amb Internet i els joves

La Mollerussa Lan Party, que de dijous a diumenge celebrarà la seva 12a edició, ja compta amb més de 640 inscrits i confia a superar per segon any consecutiu la xifra dels 700, consolidant-se així com el certamen referent a Catalunya pels amants de les tecnologies i els videojocs. Una dada, que també la situaria al pòdium estatal, per darrere de les “partys” de Viscaia i de Tenerife.

Enguany, la trobada ampliarà en un 1 Giga la seva velocitat de connexió a internet, passant de les tres actuals a un total de 4. Un avantatge propiciat pel conveni signat per Fira de Mollerussa amb l’operador tecnològic Adamo, que també servirà per millorar les condicions tecnològiques d’aquest i altres certàmens firals.

La present edició també treballarà per connectar, encara millor, amb els joves. Fins a 200 estudiants del municipi participaran en les activitats que ofereix la Mollerussa Lan Party Kids, espai adreçat amb aquest col·lectiu. Una seixantena d’ells seran alumnes dels quatre instituts de la capital del Pla, que competiran en una prova de programació, el “Hackathon”.

Pel que fa als aficionats i el públic visitant, tindran les portes obertes cada dia de 10 del matí a 10 de la nit. A més de conèixer les empreses vinculades al sector que hi seran presents, també podran assistir a xerrades tècniques, on destaca la de ciberseguretat que impartirà Adrian Marcos el dissabte al matí.

Una altra de les novetats d’enguany serà una Micro Drone Party, una iniciativa en la qual s’han apuntat 25 pilots. Recordar, que el certamen repartirà més de 6.000 euros entre els guanyadors dels diferents tornejos que es duran a terme.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.