La Mollerussa Lan Party creix arribant als 600 inscrits

El Pavelló Firal ha acollit la 9è edició de la Lan Party de Mollerussa amb 600 inscrits. Un rècord assolit gràcies al nombre de participants que augmenta cada any i on ja es preveu ampliar places en el mateix espai.

La Lan Party s’ha complementat amb tornejos i concursos per als seus participants. Un públic atret pel sector de les noves tecnologies on gaudeixen d’una trobada per aprendre i esplaiar-se per igual. A més a més, els organitzadors han tingut en compte els assistents no inscrits oferint alguns tallers i xerrades.

El taller Dissenya el teu Drone ha donat la possibilitat de construir i emportar-se a casa un Drone. Nens i nenes d’entre 8 i 12 anys han participat en aquest taller dins l’espai batejat com a Mollerussa Lan Party Kids. La part més complexa ha resultat ésser el disseny del Drone, que un cop muntat, han pogut entendre com funciona i fer una prova de pilotatge.

Quatre dies on els aficionats a l’ordinador i la tecnologia es reuneixen per divertir-se, compartir idees, informació i projectes entre d’altres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.