La Mollerussa Lan Party preveu superar els 200 inscrits del 5 al 7 de novembre

Per accedir al recinte s’haurà de passar un control de temperatura i la mascareta serà obligatòria

La Mollerussa Lan Party recupera del 5 al 7 de novembre la presencialitat al Pavelló Firal després de celebrar-se de forma virtual l’any passat. Aquesta 14a edició però, s’allargarà un dia menys de l’habitual i fixa un topall màxim de 300 inscrits, entre altres mesures de prevenció davant la pandèmia. De moment, ja s’han inscrit a l’esdeveniment prop de 200 persones, la majoria de les quals són de Catalunya.

Tothom qui vulgui accedir al recinte haurà de passar un control de temperatura i un cop dins haurà de portar la mascareta posada, excepte quan faci ús del servei de bar al restaurant. Tanmateix, per l’entrada no serà necessari presentar cap tipus de test ni el passaport Covid.

Pel que fa al contingut de la trobada, es duran a terme fins a sis campionats de diferents jocs, sent el més esperat el de ‘League of Legends’. Els guanyadors dels tornejos d’enguany rebran material de firmes com MSI però no guardons en metàl·lic. Durant l’esdeveniment s’oferirà també un taller formatiu anomenat ‘Munta el teu propi teclat mecànic’, entre altres.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.