La Nit de l’Expositor entrega els premis d’innovació de maquinària i els de millor estand

Una cisterna intel·ligent per a l’aplicació de purins amb comunicació bluetooth, presentada per la firma Tallers Gili S.L. de Montgai, va rebre ahir el Premi Especial d’Innovació al constructor/expositor de maquinària agrícola i/o ramadera de l’Estat espanyol que atorga la 144a Fira de Sant Josep de Mollerussa. El guardó està dotat amb 1.600 euros i el lliurament d’una placa d’honor.

El Premi d’Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i atorgat també per Fira de Mollerussa, va ser per a Tallers Compar S.A. de Sant Pere de Torelló per un remolc escampador amb bàscula i programa de gestió.

El premi d’Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i atorgat per la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya, fou per a Watt Energia S.L. de Tàrrega per un generador d’aire calent per biomassa de bescanviador de calor exterior.

D’altra banda, el jurat qualificador del Concurs de Disseny i Estètica de la Fira de Sant Josep. Premi Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, va lliurar el premi a Prefabricats Pujol de Mollerussa com a Millor estand dels pavellons firals i Avebiom de Valladolir com a Millor parcel·la dels recintes exteriors. Dental Linyola de Linyola va aconseguir l’accèssit a millor estand dels pavellons, i San José Neumáticos de Torrejón de la Calzada l’accèssit a millor parcel·la exterior.

Els premis a la maquinària i als estands es van lliurar durant el sopar de la Nit de l’Expositor, presidida pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.