La nova estació d’autobusos de Mollerussa s’inaugurarà quan Transports de la Generalitat hagi autoritzat formalment un segon punt de recollida i s’hagi format un Govern a Catalunya

L’Alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, s’ha reunit aquest dijous amb Transports de la Generalitat per acabar de definir una segona parada dels autobusos a la ciutat quan entri en funcionament la nova estació. La segona parada es preveu ubicar-la a la Carretera de Torregrossa per tal que les línies que passin per aquest punt puguin fer una parada extra a la ciutat. L’objectiu és facilitar el desplaçament d’aquelles persones que viuen més lluny de la nova estació. No obstant, els autobusos els quals la seva ruta no passi per aquest punt, no hi faran parada per evitar desviar-se del recorregut i augmentar el temps del trajecte.

Segons ha explicat l’alcalde, la nova estació i aquesta segona parada, s’inauguraran quan Transports de la Generalitat hagi autoritzat formalment el segon punt de recollida i quan s’hagi format un Govern a Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.