La nova residència de l’ACUDAM, preparada per acollir els seus primers usuaris aquest mes

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha visitat aquest diumenge la nova residència de l’ACUDAM, que compta amb 12 places i que aprofita l’estructura de l’actual Llar-Residència, tot i disposar d’una entrada diferenciada. La intenció és que entre aquest mes i el que ve comencin a ocupar les dependències alguns dels 8 usuaris amb les que es pretén posar en marxa. D’aquesta manera es dóna resposta a un grup de persones que fa anys que atén l’entitat i que requerien un tipus de servei més adaptat a les seves necessitats.

Unes 200 persones han assistit a l’estrena oficial de les noves instal·lacions, que s’han fet organitzant una jornada de portes obertes. Les autoritats presents a l’acte han destacat la força que ha tingut l’entitat per encarar un projecte d’aquest tipus, en un moment on el Govern català veu en les polítiques socials un eix clau en la construcció del nou país.

Durant l’acte també s’ha estrenat+ una litografia que representa l’evolució de l’entitat, que treballa en l’atenció de les persones amb discapacitat des de fa més de 40 anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.