La pandèmia no atura la solidaritat a Mollerussa amb la 4a festa Posa’t la Gorra

La pandèmia del coronavirus no atura la solidaritat a Mollerussa on aquest diumenge al matí s’hi ha celebrat la festa Posa’t la Gorra organitzada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i l’Ajuntament. Aquesta 4a edició no ha pogut ser multitudinària i ha estat marcada per les mesures de prevenció de la Covid-19. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat la importància de continuar celebrant actes com aquest.

La festa Posa’t la Gorra, que se celebra en diferents ciutats catalanes al llarg de l’any, té com a objectiu afavorir la recaptació de fons per l’entitat i contribuir al finançament de la Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s’han de desplaçar a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència. La pandèmia ha afectat també de ple als recursos de l’entitat.

Durant l’acte a Mollerussa s’ha presentat el llibre Les ales de la vida de Sílvia Cano, amb el seu testimoni com a mare d’un infant malalt de càncer i que recull també entrevistes a 14 famílies diferents amb la mateixa situació.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   L’acte ha finalitzat amb la lectura d’un manifest per part del David, un jove de Mollerussa que ha superat un càncer i l’actuació musical del grup local The Tòxic Girls.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.