La piscina coberta de Mollerussa obrirà dilluns per al bany lliure pels abonats

La piscina coberta de Mollerussa. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

La piscina coberta de Mollerussa. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

 

La piscina coberta municipal obrirà portes el proper dilluns dia 25 per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de 72 grups de cursetistes, els mateixos que l’any passat. Les inscripcions es poden formalitzar ja a partir d’aquesta setmana a través de la pàgina web, que ha estat completament renovada i ofereix la possibilitat de fer aquest tràmit en línia.

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu que va finalitzar el passat 11 de setembre, els usos han rondat els 71.000, una xifra similar a la registrada la temporada passada tot i que s’ha incrementat la venda d’abonaments que han superat els 3.000 mentre que la temporada passada van ser 2.900. Pel que fa a la venda d’entrades, hi ha hagut un lleuger descens ja que han estat 5.410 davant les 5.680 de l’any anterior. La xifra que més destacada del balanç és però l’increment de les persones que han seguit algun dels cursets que s’han ofert durant els mesos d’estiu, que han estat 930 davant les 792 de l’estiu passat.

Quant a les dades de l’enquesta de satisfacció de servei que enguany ha estat resposta per un total de 125 persones, 30 en línia i la resta a les mateixes instal•lacions de la piscina, la valoració global ha estat del 4,16 sobre 5, similar a la de l’any anterior. Els aspectes millor considerats han estat el personal de la taquilla (4,7) i els monitors dels cursets (4,5) mentre que els pitjor valorats ha estat la neteja dels serveis (3,4) i el servei de bar (3,1) mentre que la valoració de la seguretat ha repuntat fins arribar al 4. Quant a les mancances en la instal•lació, les principals demandes són més zones d’ombra i una major superfícies de làmina d’aigua i, en segon terme, més papereres i bans així com fil musical.

Una altra dada a valorar és la tasca en prevenció feta pel Servei de Mediació Social i Comunitària que ha realitzat 39 intervencions a un total de 279 joves de menys de 17 anys al quals s’explica les normes de convivència a la instal•lació per tal de fer prevenció. La intervenció ha donat com a resultat l’expulsió de 57 nois i noies al llarg de tot el període d’estiu, 15 d’ells per 3 dies i la resta per un dia o dos. En tots els casos, es cita al jove amb la família per fer un treball preventiu educatiu i de prevenció en l’entorn familiar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.