La piscina coberta de Mollerussa potenciarà les activitats en sec amb un servei que s’oferirà a la rehabilitada sala polivalent

La sala on es duran a terme les activitats. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

 

La piscina coberta municipal ofereix un nou servei, que s’ha anomenat DRYFIT i que té per objectiu potenciar les activitats en sec aprofitant la rehabilitació i condicionament de la sala polivalent ubicada al primer pis que s’ha dut a terme recentment.  El nou servei inclou, en concret, dues activitats que són Cardio-Pilates, que tindrà lloc tots els dijous a 9.15 a 10, i Zumba, que es farà els divendres de 15.15 a 16 hores.

El paquet que s’ofereix es pot contractar adquirint 4 o 10 sessions, que permeten assistir a les classes que es vulgui prèvia reserva i, a més, inclouen l’ús lliure de la sala gimnàs i de la sauna. També es pot contractar el servei amb el paquet Fitness Plus+Dryfit, que uneix tots els avantatges dels dos serveis en una sola quota de 55,70 el mes o 153,20 el trimestre sencer. Les inscripcions ja estan obertes i es pot ampliar la informació a www.piscinamollerussa.com o al mateix taulell de l’equipament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.