La piscina coberta de Mollerussa reobre des d’avui amb bany lliure

La previsió és iniciar el 14 de febrer la temporada de cursets, l’oferta dels quals ja es pot consultar a la web de l’equipament

Foto: Aj. Mollerussa / Alguns usuaris ja han estrenat la remodelació

L’Ajuntament de Mollerussa ha reobert avui  la piscina coberta per al bany lliure un cop finalitzades les obres d’adequació de les deficiències tècniques i energètiques del complex que es van iniciar el mes d’octubre. La previsió és que a partir del 14 de febrer es pugui començar la temporada de cursets amb la mateixa oferta que es va presentar la temporada passada. Les inscripcions ja es poden formalitzar, preferiblement a través de la pàgina web www.piscinamollerussa.com on pot trobar la informació de l’oferta de cursets,  o bé presencialment al taulell de l’equipament en horari de 8 del matí a 3 de la tarda.

Cal recordar que les obres han estat executades per l’empresa Refrigeració Miquel Garcia SL. amb un preu de contracte amb la baixa de 252.501 euros (IVA inclòs), dels quals un 70% són finançats a través del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat. El projecte contempla que, amb les millores que s’han incorporat, hi haurà un estalvi energètic del 32%, que es traduirà en un estalvi del 26% anual en la factura del gas i la llum. Entre les millores hi ha també l’arranjament de les platges, la reforma de les parts malmeses de l’estructura, la substitució de la caldera per la millora de l’eficiència tèrmica, la substitució de la deshumectadora, la renovació dels conductes de ventilació, la instal·lació de nous elements de control per aconseguir una temperatura més controlada de les piscines i de manera més eficient així com la instal·lació de plaques solars a la teulada per millorar l’eficiència energètica i millorar també el rendiment de l’aigua calenta sanitària.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.