La piscina coberta obre portes pel bany lliure el dia 21 i a partir de l’1 d’octubre engega amb 74 cursets

2a sessió

Un instant de l’activitat Fitestiu, que es va dur a terme en les darreres setmanes a la piscina descoberta de Mollerussa.

La piscina municipal coberta de Mollerussa obrirà portes de nou per al bany lliure a partir de dilluns vinent dia 21 de setembre per tal de donar servei al voltant de 350 abonats que té la instal·lació tot i que la nova temporada de cursets s’iniciarà, com és habitual, l’1 d’octubre. Enguany l’oferta s’incrementa en un curset i n’oferirà un total de 74, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor d’Esports, Bernat Díaz. Precisament la novetat d’enguany és la incorporació a l’oferta de la temporada el programa Fitness Plus per adults que es va engegar amb èxit aquest estiu i que donat la bona acollida s’ha volgut repetir ja que els participants han valorat molt positivament la possibilitat de poder tenir en un paquet únic totes les activitats que ofereix la piscina com són natació de manteniment, Aquapower, Aquafit, Aquagym i Aquaeròbic i adaptar-les a les seves necessitats d’entrenament setmanalment. També es seguirà amb la natació escolar i els programes de salut com el de reeducació postural o el de matronatació.

Pel que fa a la temporada d’estiu, que es va tancar el passat diumenge dia 13, val a dir que s’ha constatat un increment del 21% dels usos respecte a l’estiu passat, una dada que l’alcalde ha vinculat a la climatologia favorable dels mesos de juny i juliol i que ha també ha propiciat que hi hagi hagut un increment del 19% pel que fa als abonament emesos i del 6%  de les entrades venudes. Així mateix també s’ha registrat un increment de l’11% dels cursetistes, una dada que té relació amb l’oferta del programa Fitness Plus.

Els usuaris valoren amb un 4 sobre 5 la instal·lació i el servei que presta

L’alcalde també ha fet referència a les dades extretes de l’anàlisi de les enquestes de satisfacció als usuaris de la instal·lació, que s’ha fet per segon any consecutiu. En aquest sentit, ha destacat que de les 135 enquestes analitzades en resulta una valoració global de la instal·lació de 4,05 sobre 5, dada que denota un increment respecte a la de l’estiu anterior que va ser del 3,7. Els usuaris que han respost també han valorat molt positivament la instal·lació d’un rellotge i de les malles de protecció de les tanques, i han suggerit la possibilitat d’incorporar més ombres i mobiliari urbà de cara a la temporada vinent així com també fil musical.

Els aspectes millor considerats pels usuaris  han estat els cursets i el monitors dels mateixos així com el personal de la taquilla i l’activitat del Fitestiu. Pel que fa als pitjor valorats, segueixen sent la neteja dels serveis i la seguretat. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que a través de l’equip de Mediació i Prevenció Comunitària s’ha expulsat definitivament 5 menors que es van veure involucrats en diferents robatoris a les instal·lacions i que 10 més han estat expulsat durant la temporada per un període superior als 3 dies, menors amb els quals s’ha fet un treball de intervenció tant individual com familiar. Així mateix, l’equip de socorristes també ha expulsat 29 joves per períodes inferiors als tres dies per vulnerar les normes d’utilització de les instal·lacions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.