La piscina obre el dia 19 el bany lliure per als abonats i l’1 d’octubre activa l’oferta de 72 grups de cursets

Piscina coberta 1-min

  • La temporada d’estiu tanca avui amb un increment del 3,5% en els usos, del 7,5 en els abonaments i dels 7,5% en les entrades

 

La piscina coberta municipal obrirà portes el proper dimecres dia 19 per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de 72 grups de cursetistes. Són els mateixos grups que l’any passat tot i que amb una nova activitat en la programació en sec a la sala polivalent com és la possibilitat de fer Hipopressius, una activitat que se suma a la de Pilates que es va iniciar a mitja temporada de l’any passat. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 17 a través de la pàgina web o bé presencialment.

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu que finalitza avui 11 de setembre, els usos han rondat els 73.500, una xifra un 3,5% superior a la registrada la temporada passada. Així mateix, també s’ha incrementat la venda d’abonaments que han arribat als 3.223 (un 7,5% més) i les entrades, que han arribat a les 5.829 (un 7,7% d’augment). Pel que fa a les persones que han seguit algun dels cursets que s’han ofert durant els mesos d’estiu han estat 926, una xifra similar a la de la temporada passada.

 

Quant a les dades de l’enquesta de satisfacció de servei que enguany ha estat resposta per un total de 95 persones, 30 en línia i la resta a les mateixes instal·lacions de la piscina, la valoració global ha estat del 3,76 sobre 5. Els aspectes millor considerats han estat els monitors dels cursets (4,8) i el programa d’activitats Fitestiu (4,75). Quant a les mancances en la instal·lació, les principals demandes són canviar l’actual enrajolat per un altre antilliscant i habilitar la piscina que es troba en desús. A banda, en general els usuaris troben a faltar una major quantitat d’ombres i més mobiliari com bancs i papereres.

Una altra dada a valorar és la tasca en prevenció feta pel Servei de Mediació Social i Comunitària que ha realitzat 35 intervencions a un total de 184 joves de menys de 17 anys al quals s’explica les normes de convivència a la instal·lació per tal de fer prevenció. La intervenció ha donat com a resultat l’expulsió de 14 nois i noies al llarg de tot el període d’estiu, 4 d’ells de forma definitiva per tota la temporada, 4 per 3 dies i la resta per un dia o dos. En tots els casos, es cita al jove amb la família per fer un treball preventiu educatiu i de prevenció en l’entorn familiar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.