La pista d’atletisme llueix la sabata símbol dels Xafatolls

L’entitat atlètica ha lliurat aquesta escultura a la ciutadania aprofitant la festa de presentació de la seva escola amb més 200 atletes entrenant

La pista municipal d’atletisme llueix des d’avui un element escultòric regalat per l’Associació Atlètica Xafatolls i que representa la sabata esportiva identificativa de l’entitat damunt una pedra amb el relleu d’una pista d’atletisme a escala, obra d’Antoni Martínez. La donació s’ha fet aquest matí en el marc de la festa de presentació dels prop de 200 atletes que formen l’escola de l’entitat.

La descoberta ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb el president dels Xafatolls, Juli Niubó, el que fou el primer president de l’entitat i autor de la inscripció que llueix l’escultura, Jaume Suau, i el regidor d’Esports, Bernat Diaz. L’alcalde ha agraït la donació del que ha dit “ser un gran club i una gran carta de presentació de Mollerussa arreu” i s’ha mostrat que en un futur es pugui anar dotant la instal•lació municipal de vestidors i altres equipaments per poder donar millor servei als seus usuaris.

Per la seva part, Juli Niubó, que pròximament deixa el relleu de la presidència de l’entitat a Xavi Puigredón, després de 6 anys al capdavant, ha tingut paraules de reconeixement pels 7 presidents que l’han precedit i també per tots els membres de les juntes amb els que ha treballat, amb tots els quals s’ha buscat sempre defensar els valors de “respecte, companyerisme i passió per l’atletisme”.

Jaume Suau, autor de la inscripció en l’escultura que diu “deixa que les teves petjades facin el camí”, ha assegurat per la seva part que “no es deixa petjada sense esforç” i ha felicitat el club per haver sabut deixar aquesta petjada.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.