La plaça Espanya del Palau passarà a dir-se Plaça 1 d’Octubre de 2017

placarepublicaL’ajuntament del Palau d’Anglesola va aprovar en el darrer Ple canviar el nom de la Plaça d’Espanya pel de Plaça 1 d’Octubre de 2017. Així ho van decidir per votació els edils, després que diversos veïns ho haguessin manifestat verbalment al consistori. En el mateix Ple també es va aprovar canviar el nom de l’Avinguda del Poal pel d’Avinguda de la Pau, i es va posar nom a dues places, les quals encara no en tenien. La primera, ubicada entre els carrers Verge de Montserrat i Carrer de César Martinell, es dirà Plaça de la Independència. La segona, situada entre el carrer de l’Empriu, carrer de l’Hospitalet i el carrer de la Pedrera, es nomenarà Plaça de la República.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que diversos veïns de la població l’hi havien manifestat verbalment la possibilitat de modificar el nom d’algunes vies del municipi. “Aquestes modificacions s’han dut a terme tenint en compte els suggeriments de noms de vies els quals els mateixos veïns ens van proposar”, descriu Meseguer.

En aquests moments, la modificació del nomenclàtor municipal es troba en exposició pública a efecte que qualsevol persona interessada pugui presentar les observacions que cregui convenients. “Tan bon punt hagin passat els 20 dies corresponents (a partir del 27 de desembre) aquest acord municipal esdevindrà amb caràcter definitiu i es procedirà al canvi, informant també a tots els veïns afectats de les corresponents modificacions”, finalitza Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.