La planta de tractament de purins de Miralcamp reprén l’activitat

Gairebé tres anys després del seu tancament, la planta de tractament de purins Sava de Miralcamp torna a rebre els primers tractors que porten purins per ser tractats. És una imatge que feia temps que no es produïa i que ara es recupera després de la sentència del Suprem que anul·la el deute que els exigia Indústria i que obliga al Ministeri a revisar a l’alça les retribucions a les instal·lacions que fan electricitat a traves de la cogeneració.

També tractaran unes 10.000 tones de residus orgànics provinents d’escorxadors i empreses alimentàries per poder arribar al 10% de la producció de biogàs, ja que només amb purins tot just s’arribava al 3%. Per al sector els permetrà recuperar la normalitat i tindran a partir d’ara un element més per poder gestionar els excedents de purins.

La planta dóna feina a una quinzena d’operaris de forma directa. És la primera però no la darrera. De fet, les altres tres plantes de la demarcació, dos a Juneda i una a Alcarràs, ja treballen per reobrir de nou les instal·lacions com a tard, a principis de l’any que ve.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.